Atlétikai verseny eredménye 2016.

Kiváló szervezés, remek eredmények egy héten át az atlétika versenyeken

 

Április végén – a korábbi évek gyakorlatának megfelelően – iskolánk rendezte meg a II., III. és IV. korcsoportos Területi Atlétika Diákolimpiát valamint az egyéni pályabajnokságot.

Iskolánk sport életében kedves esemény ez a verseny, felsős tanulóink közül szinte mindenkit megmozgatott ez a három napos esemény. A versenyzők mellett nagy létszámú segítő csapat munkálkodott a rendezvény megfelelő körülményeinek megvalósításáért és a lebonyolítás sikerességéért. A gyerekek lelkesen „csíkozták” az atlétika pályát, ideálissá varázsolták a távolugró gödröket, előkészítették és elpakolták a versenyek napján a sportszereket és az eredményeket vitték a számítógépes rendszerbe. A hétfői napot a hideg idő, a keddit pedig maratoni hosszúsága tette emlékezetessé, de mind a versenyzőink, mind a segítők példásan kitartottak.

Hétfőn a III. és IV. korcsoportos egyéni versenyek, kedden a II. és III. korcsoportos összetett csapatbajnokság, csütörtökön a IV. korcsoportos csapatbajnokság zajlott. Az eseményen iskolánk tanulóin kívül Csákvár, Felcsút, Vál, Lovasberény, Bicske, Mány, Vértesboglár és Csabdi csapatai vettek részt.

A három napos diadalon a következő hazai eredmények, érmes helyezések születtek:

Matus Balázs 60 méteres síkfutás III.kcs II. hely távolugrás III.kcs III. hely

Matus Ágnes 300 méteres síkfutás IV.kcs III. hely

Matus Bianka 300 méteres síkfutás IV.kcs II. hely

Komlós Mihály távolugrás IV.kcs III. hely

Simon Jácint kislabda hajítás IV.kcs II. hely

Fülöp Krisztián 4×100 méteres váltó III.kcs I. hely

Bíró Milán

Schnepp István

Matus Balázs

Molnár Laura 4×100 méteres váltó III.kcs I. hely

Ángyás Evelin

Marton Flóra

Balázs Georgina

Szegedi Gábor 4×100 méteres váltó IV.kcs II. hely

Popovics Máté

Komlós Mihály

Simon Jácint

Az Antal Márton, Szöllősi Dániel, Ángyás Ferenc, Budai Kristóf, Marton István és Simon Kristóf összetételű csapat a II. korcsoportos összetett csapatbajnokságon a III. helyezést érte el és Szöllősi Dániel megszerezte a bajnoki címet az egyéni összetett versenyen, így ő kivívta részvételi lehetőségét a jövő héten Székesfehérváron rendezendő megyei fordulón!!!

A versenyen részt vett még Buzár Tamás súlylökésben és Bíró Abigél, Erdei Virág, Neumann Nikoletta, Bíró Olívia, Farkas Dorina és Fülöp Adrienn a II. korcsoportos csapatbajnokságon.

A II. korcsoportos tanulókat Dóczé Jánosné és Vas Szilvia készítette fel.

Segítőm voltak: Dombi Alexandra, Szöllősi Dominika, Baksa Mónika, Matus Viktória, Jakab Erik, Matus Ágnes, Soós Gergő, Ángyás Evelin, Szegedi Fanni, Kántor Regina, Antal Boglárka, Fülöp Krisztián Schnepp István, Pacsuta Ramóna, Biró Milán, Komlós Mihály, Popovics Máté, Szabó Péter és Szegedi Gábor.

A verseny megrendezéséhez nagy segítséget kaptunk az iskola vezetői és az Önkormányzat részéről is, melyet ezúton is tisztelettel köszönök!

A versenyzőim fegyelmezett és lelkes felkészülését és versenyen való eredményes szereplését valamint segítőim türelmes és odaadó munkáját nagyon köszönöm, nagyon büszke vagyok Rátok!

Siposné Bokor Katalin

testnevelő

Vissza a Hírekhez